FAQ’s

MEEDOEN MET JE EIGEN MISSIE?

Ga naar het aanmeldformulier via onderstaande knop. Na het invullen nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Aanmelden

Als je echt iets wil bereiken, dan is tijd natuurlijk nooit een issue. Maar in de regel kun je uitgaan van 10-20 uur per week.

Bij Masters is altijd plek voor inspirerende missies. Je bepaalt zelf het domein waar je Master in wilt worden. Je kunt denken aan een missie in sports, gaming, music, business, creation, fashion of food. Kortom, heb jij een inspirerende missie, meld je aan en dan nemen wij contact met je op.

Aanmelden

Als talent moet je binding te hebben met de stad. Dit betekent dat je daar woont, werkt, studeert of op een andere manier een binding hebt.

Daarbij is het een voorwaarde om tussen de 14-24 jaar oud te zijn. Uiteraard moet je ook goed gemotiveerd zijn.

Aanmelden

Op weg naar de missie worden de talenten bijgestaan door Masters. Masters zijn deskundigen binnen een specifiek domein en beschikken over ervaring en kennis. Op basis van de gekozen missie worden Masters gekozen, zodat zij de talenten zo goed als mogelijk kunnen begeleiden. De Masters verschillen dus per domein én missie.

Het doel is om de missie na 30 dagen te halen, hoe uitdagend die ook is! Als je daar niet in slaagt, is dat niet erg. Je kunt ook gewoon doorgaan met je missie, alleen is er vanuit de organisatie dan geen actieve begeleiding meer.

Gedurende de 30 dagen krijg je als talent begeleiding van een coach en een Master.  Dit team blijft 30 dagen in stand, daarna stopt de begeleiding vanuit de organisatie. Maar wie weet heb je tegen die tijd zo’n goede relatie met je coach en Master dat ze je blijven begeleiden :)

Er is beperkt budget om  talenten te helpen hun missie te halen. Dit budget kun je aanvragen voor bijvoorbeeld drukwerk maken, samples maken, etc.

MEEDOEN ALS MASTER?

Heb je veel expertise en ervaring over een specifiek domein? Of vind je het gewoon leuk om ambitieuze jongeren te helpen bij hun missie?

Neem dan contact met ons op. Juist in deze tijd kunnen jongeren inspiratie van Masters gebruiken!

E-mail

De domeinen van Masters zijn sports, music, business, creation, food en gaming. Heel breed dus.  Ben jij expert op één van deze domeinen óf iets anders? Laat het ons weten. Samen komen we er ongetwijfeld uit. Sowieso leuk dat je wilt helpen!

E-mail

Op weg naar de missie krijgt het talent dagelijkse support van een coach en de Master. Gedurende dit proces zal de Master online sessies houden waarin kennis en ervaring overgedragen worden, dit is openbaar en toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Daarbij kan de Master zijn of haar netwerk in contact laten brengen met het talent, om het talent nog meer te inspireren. De rol die Master invult zal dus gericht zijn op het overdragen van kennis en ervaring, maar zeker ook het talent in de juiste richting sturen.

Als Master besteedt je ongeveer 4 uur per week aan de begeleiding. Meer mag natuurlijk altijd. Maar het echte werk moet natuurlijk naar het talent gedaan worden.

E-mail

ALGEMEEN

Masters is een concept waarbij jongeren in de leeftijd van 14-24 jaar proberen in 30 dagen een uitdagende missie te volbrengen in sports, gaming, music, food, fashion of creation. Tijdens die 30 dagen krijgt de “master in opleiding” hulp van echte Masters: ervaren professionals die hun kennis en ervaring delen in masterclasses die door iedereen gevolgd kunnen worden. Slaagt de missie, dan bereikt de master in opleiding ook de status van Master.

Masters of Amsterdam is vanaf 25 maart 2021 live. Er is vanuit diverse andere steden en gemeenten interesse voor het concept. Hopelijk kunnen we spoedig ook in andere steden starten. Stuur jouw missie in, dan kunnen we die onder de aandacht brengen bij de beleidsmakers in Nederland! In navolging van Amsterdam vindt MastersNL ook in de gemeente Weesp plaats. Binnenkort gaat Masters of Weesp van start!

Masters is een concept van SportsGen sportmarketing & events. Een bureau waar talentontwikkeling in de genen zit. Meestal gericht op sport, maar steeds vaker ook op andere gebieden. Masters of Amsterdam en Masters of Weesp worden ondersteund door resp. de gemeente Amsterdam en de gemeente Weesp en uitgevoerd in samenwerking met partners en specialisten uit Amsterdam en Weesp.

Wil je Masters ook in jouw gemeente of stad? Neen dan contact met ons op via mail of meld jouw missie aan via onderstaande button. Wij gaan dan met jouw missie naar de beleidsmakers bij jou in de buurt.

Aanmelden

Dat kan! Jongeren in heel Nederland hebben recht op inspiratie. Zeker nu lijkt dat er niks mag..

Stuur ons een e-mail als je Masters in jouw dorp of stad wil.

E-mail

Heb jij een specifieke vraag die niet opgenomen is in de FAQ? Neem dan contact met ons via e-mail of bel 085 – 876 99 05.

E-mail

@MASTERS_NL

VOLG OP INSTAGRAM