Livesessies

Livesessies zijn gesprekken tussen de talenten en hun masters. Natuurlijk kun je ook zelf vragen stellen aan hen hebben. Livesessies worden aangekondigd op het instagram account @masters_nl. Terugkijken kan door op onderstaande plaatjes te klikken.

Finn gaat in gesprek met Dani Hagebeuk. Dani is professioneel Esporter bij AFC Ajax Esports, daarnaast is hij ook E-international bij OnsOranje. Samen bespreken ze de finale van de Esports battle en Dani deelt zijn expertise.
Het moment dat Jesse zijn brand aan de wereld toont. Na 30-dagen hard werken is zijn missie geslaagd. Voorafgaand aan de presentatie gaf de Fashion Academy Amsterdam een korte les over het opzetten van een eigen brand, om vervolgens over te gaan naar Jesse zijn avontuur.
Donna gaat in gesprek met Joep Knevel. Joep is creative director bij Freshmen media, een filmproductiebedrijf in de breedste zin van het woord. Joep is gespecialiseerd in filmen, editen, fotograferen en marketing.
Finn gaat in gesprek met Bas Vromans. Bas is o.a. coach van het Ajax E-sports team, hij bespreekt met Finn een aantal vakinhoudelijke zaken als formaties, tegenstander analyseren, balbezig en drukzetten.
Marijn gaat in gesprek met Wessel Speel. Wessel is momenteel actief op de University in New York, hij zal tijdens deze live zijn ervaringen delen met Marijn.
Jesse Coffeng gaat in gesprek met Eric Franzel, de Founder en CEO van het merk ‘In Gold We Trust’. Een razend populair merk dat de afgelopen jaren een enorme groei heeft doorgemaakt. Daar kan Jesse zeker iets van leren!
Gesprek van Ruud Koole met de mannen van Kreutziger, een producers duo.
Ruud gaat samen met de mannen zitten om de puntjes op de i te zetten, kijk mee naar Ruud zijn laatste loodjes.