TALENTEN

Vera de Witte [music]

MISSIE: IN 30 DAGEN EEN DJ-OPTREDEN BEMACHTIGEN
DATA: 9 juli – 6 augustus 2021

Bio

“Hi, mijn naam is Vera en ben 21 jaar. Ik ga naar mijn laatste jaar van mijn studie sport, management en ondernemen. Naast sporten is een grote passie van mijn muziek. Muziek betekent voor mij veel, het verbind mensen, bezorgt plezier, emotie en gezelligheid. Voor mij is muziek het draaien als DJ. Met masters of Amsterdam wil ik mijn eerst stap zeggen in de professionele DJ wereld. Door mijn binding met Amsterdam en met oog op de muziek industrie is Amsterdam the place to be! Wil je alle stappen volgen, check @veradw_ mijn instagram.”

MASTER

Joost de Boer

@AMSTERDAM

Ruud Koole [music]

MISSIE: TOP-10 TRACK OP BEATPORT
DATA: 25 MAART – 23 APRIL 2021

Bio

“Ik ben Ruud Koole (21), mijn stagename is DJ Rooléh. Met Masters of Amsterdam ga ik voor een top-10 track op Beatport. Mijn roots liggen in Castricum, waar ik ooit begon met evenementen organiseren. Op die feesten draaide ik mijn eerste DJ sets. Tot mijn verhuizing naar Amsterdam nam ik nooit écht de tijd om te producen. In de eerste lockdown ben ik daar serieus mee gestart. Inmiddels heb ik bij verschillende kleine labels tracks gereleased.”

MASTERS

Jeroen Schipper (Four to the Floor Management), DJ Michel de Hey, Henk Witteveen (EARTH)

@AMSTERDAM

Jesse Coffeng [business]

MISSIE: EIGEN HIGH-END STREETWEAR KLEDINGMERK OPZETTEN
DATA: 1 APRIL – 30 APRIL 2021

Bio

“Mijn naam is Jesse Coffeng (19), geboren en getogen Amsterdammer. Met de Masters of Amsterdam gaat een lang gekoesterde ambitie in vervulling, namelijk een high-end kledingmerk opzetten. Het is een lifestyle en streetwear brand, afgeleid van de Amerikaanse en Engelse mode. Tijdens een les over kunst besefte ik dat kleurencombinaties voortkomen uit drie kleuren, door terug te gaan naar deze basis, maar tegelijkertijd met die basis nieuwe graphics en designs creëren, ga ik proberen de Nederlandse jongeren te inspireren. Ik vind het belangrijk dat mijn werkzaamheden en partners gerelateerd zijn aan Amsterdam. Omdat ik er geboren ben, woon, werk, sport en studeer vind ik het gruwelijk om juist Amsterdamse bedrijven te betrekken bij mijn idee.”

Na de 30 dagen wil ik een definitief design en volledig plan klaar hebben staan, zodat ik na de Masters of Amsterdam alleen op de ‘productieknop’ hoef te drukken. Het is tijd om te knallen!

MASTERS

Gabriëlla Frempong (Amsterdam Fashion Academy)

@AMSTERDAM

Donna Brasco [creation]

MISSIE: EEN SHORTFILM SCHRIJVEN, PRODUCEREN EN REGISSEREN
DATA: 1 APRIL – 30 APRIL 2021

Bio

Mijn naam is Donna Brasco (18), ik ben een filmmaker en producer uit Amsterdam. Ik ga tijdens Masters of Amsterdam een short film maken die laat zien wat Donna Brasco te bieden heeft als allround filmmaker, maar ook als producer. Het wordt een interessante mix van beeld én geluid. Mijn doel voor dit traject is om zo veel mogelijk engagement te trekken en naam te maken in de filmindustrie. Onder de begeleiding van mijn coach en in samenwerking met meer makers gaan we er iets moois van maken!

MASTERS

Master: Joep Knevel, Freshmen Media